Ante Rebić: ‘Jednostavno nisam dobivao pravu priliku, a kad je dobijem, u većini slučajeva je iskoristim’

Foto: fah

Ante Rebić sjajno je igrao protiv Torina u pobjedi Milana 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice dao je intervju za Dalmatinski portal.

“Napokon dobivam priliku igrati u kontinuitetu i koristim to na najbolji mogući način. Tri godine sam stalno igrao, ali nažalost, spletom nekih nesretnih okolnosti, nisam igrao u prvom dijelu sezone. Sada je konačno sve sjelo na svoje mjesto. Nikad nije bio razlog što je meni teže igrati u Italiji nego u Njemačkoj. Jednostavno nisam dobivao pravu priliku, a kad je dobijem, u većini slučajeva je iskoristim, što uostalom i sada radim”, rekao je Rebić pa je dodao:

“Baš mi je sestra prije nekoliko dana poslala isječak iz novina iz 2012. godine, gdje sam izjavio da je mi on najbolji igrač. Stvarno mi je zadovoljstvo igrati s njim, vide se njegova kvaliteta i iskustvo. Uistinu nam dosta pomaže”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeni i podršku Zvonimira Bobana, jednog od klupskih direktora.

“Super je Zvone. Poslije svake utakmice se spusti u svlačionicu, a dođe ponekad i na trening. Zadovoljan je mojim igrama”, otkriva Rebić.

“Kad sam dolazio u Milano, rekao sam da ja nisam golgeter, da pomažem momčadi na neki drugi, svoj način. Po rezultatima se vidi kad igram, a kada ne. Ništa nije slučajno, ali drago mi je što sam počeo i zabijati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.