ATP Montreal: I Murray do 50. pobjede

Britanski tenisač Andy Murray svladao je Luksemburžanina Gillesa Mullera sa 6-3, 6-2 i probio se do četvrtfinala turnira Masters serije u Montrealu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murrayu (50-8) je ovo 50. pobjeda u ovoj sezoni, čime se priključio Novaku Đokoviću (50-3) na vrhu te statističke kategorije. Đoković je u prvom meču današnjeg programa sa 6-2, 6-1 svladao Amerikanca Jacka Socka za svoju 50. pobjedu u ovoj sezoni.

Nažalost, Đokoviću i Murrayu se u četvrtfinalu nije pridružio Ivo Karlović od kojeg je bolji bio 49. tenisač svijeta Francuz Jeremy Chardy i svladao ga s 4-6, 7-6 (1), 6-4.

ATP Montreal – 3. kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak Đoković (Srb/1) – Jack Sock (SAD) 6-2, 6-1

Jeremy Chardy (Fra) – IVO KARLOVIĆ (HRV) 4-6, 7-6 (1), 6-4

Andy Murray (VB/2) – Gilles Muller (Luk) 6-3, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.