Babić nakon pobjede nad Britancem zaprosio djevojku u prijenosu uživo

Foto: snimka zaslona Twitter

Hrvatski teškaš Alen Babić (8-0) nokautirao je Britanca Marka Bennetta (7-2) u petoj rundi i stigao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Bila je ovo vrlo teška borba, nisam to očekivao. Pravi je ratnik, svaka mu čast. Vrlo je tvrd i čestitam mu na tome. Nakon pet sekundi sam ga udario, ali on je odbio pasti. Pomislio sam “padni više”. Bio je 30 kila teži od mene, ali ja sam tu kako bi predstavljao manje ljude. Nisam ništa posebno, ali postavim se u glavi tako i sve se može”, rekao je Babić nakon meča.

Tijekom intervjua došla je njegova djevojka Klara (22), koja je slavila rođendan.

” Pogledajte ju, toliko je lijepa”, rekao je Babić i poručio joj da će na videozidu iza nje biti slika pa se okrenula leđima. Zatim je zaprosio usred prijenosa. Klara je pristala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bilo totalno neočekivano, ovo nisam mogla ni zamisliti. Predivno je, ne mogu opisati kako se osjećam. Toliko je radio za ovo, imao je težak život i sve je zaslužio. I pokazat će svijetu što je i od čega je”, istaknula je Klara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.