Barcelona nije htjela dati 200 milijuna eura za Coutinha: Evo zašto!

Foto: fah

Španjolski prvoligaš Barcelona je odustao od dovođenja Philippea Coutinha iz Liverpoola nakon što je klub s Merseysidea tražio za Brazilca 200 milijuna eura, izjavio je u subotu direktor katalonskog kluba Albert Soler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetni prijelazni rok u Španjolskoj završio je u petak u ponoć, a Barcelona nije uspjela svojim ovoljetnim pojačanjima Ousmanu Dembeleu, Nelsonu Semedu, Gerardu Deulofeu i Paulinhu dodati i Coutunha, iako je trener Ernesto Valverde stalno ponavljao kako želi jaču momčad nakon odlaska Neymara u PSG za rekordnih 222 milijuna eura.

Prema pisanju španjolskih medija, Barca je pred kraj roka pokušala posuditi i Angela Di Mariu iz PSG-a iako je njihov glavni cilj i dalje bio Coutinho.

“Kasno sinoć Liverpool je rekao da za Coutinha traži 200 milijuna eura i mi smo odlučili odustati”, izjavio je Soler na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je nova era nogometa, era koju ne vode klubovi. Nešto se mora promijeniti, mi nećemo pratiti taj novi način razumijevanja nogometa. Nismo željeli riskirtai ostavštinu kluba koji ima 150.000 članova i kojeg treba voditi koherentno i odgovorno. Sada imamo tržište na kojem se plaća 50 milijuna vratara. Mi nećemo pratiti to tržište koje možda ipak nije u potpunosti skrenulo s pravog puta. Ovaj odbor neće dovoditi klub u opasnost”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.