Braća Sinković rutinskom pobjedom osigurala polufinaleu poljskom Poznanu

Foto: PR

Na drugom svjetskom kupu u poljskom Poznanu, braća Valent i Martin Sinković su s najbržim vremenom u svojoj skupini osigurali direktan plasman u polufinale dvojca na pariće. S vremenom 6:15.19 Sinkovići su ostavili iza sebe mađarsku posadu s tri sekunde zaostatka (6:18.54), a američku posadu s 5 sekundi zaostatka (06:20.28).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bilo je dobro, zadovoljni smo s utrkom. Puno bolje smo išli nego u Beogradu na prvom Svjetskom kupu. Danas je dosta vjetrovito, zadnjih 500 m je bilo valova pa smo morali biti koncentrirani, ali lagano smo pobijedili tako da smo zadovoljni!“ – rekao je Valent Sinković.

„Prije utrke smo pričali ako će biti mogućnost ostvariti što brže vrijeme i približiti se vremenu 6:00, da idemo na to. Na 1000 je bilo jako dobro, ali smo prije 500 shvatili da je dosta valova i nismo htjeli riskirati raka ili nešto pa smo spustili broj zaveslaja i mirno priveli utrku kraju.“ – rekao je Martin Sinković.

Polufinalna utrka na rasporedu je sutra, 18. lipnja u 11:10 h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.