Cristiano Ronaldo u potrazi za ženama koje su ga hranile kad nije imao novca: Želi im se odužiti

Foto: fah

Cristiano Ronaldo gostovao je prije samo nekoliko dana u britanskoj televizijskoj emisiji Good Morning Britain.Tamo se emotivno slomio nakon što mu je Piers Morgan pokazao video njegova oca. Govorio je i o teškom djetinjstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živio sam s drugim igračima svojih godina iz drugih dijelova Portugala. Bilo mi je jako teško bez obitelji. Sjećam se da je tamo bio McDonalds u kojem smo dobivali ostatke hamburgera koji nisu prodani. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dvije djevojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim ih pozvati u Lisabon ili Torino na večeru i vratiti im za sve što su napravile za mene. Nikada ih neću zaboraviti”, rekao je Ronaldo pozivajući ljude da mu pomognu pronaći žene koje su omogućile da ne bude gladan.

Što ga je dirnulo?

“Nikad nisam vidio ovu snimku. Oprostite, nisam očekivao da ću plakati”, rekao je i otkrio što je za njega tuga.

“To što sam broj 1, a on to nikad nije vidio. Nije me vidio kako primam nagrade. Moja obitelj je vidjela, moja majka, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac, on to nije doživio”, rekao je o ocu koji je umro od zatajenja jetre, bio je teški alkoholičar i nije doživio vrhunac karijere svoga sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislio sam da će intervju biti zabavan, nisam očekivao da ću plakati. Nikad nisam vidio ove snimke, ne znam otkud vam… Moram ih imati i pokazati obitelji. Ne znam najbolje svog oca. On je bio pijanica. Nikad s njim nisam normalno razgovarao. Bilo je teško”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.