Croatia Rally: Muškarci se sukobili nasred staze, zamalo ih pregazio auto

Foto: snimka zaslona

Nevjerojatna snimka stiže s danas završenog WRC Croatia Rally. Iz videa koji se pojavio na internetu vidi se da se skupina muškaraca sukobila na stazi na kojoj voze WRC automobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je trajalo više od minutu, ali je sukobljena skupina ipak uklonjena s ceste, no samo desetak sekundi nakon toga prošao je automobil u punoj brzini.

” Na 300-400 tisuća ljudi, ako su se dvojica potukla, mislim da smo dobri. Ono nije bila lijepa snimka. Prošle godine bio sam u organizaciji, znam što znači kad se netko ne želi maknuti. U prvom laufu su svi na mjestima, a onda se opuste i onda bude svega i svačega”, rekao je automobilist Juraj Šebalj u programu HTV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.