Davor Šuker: Nije me iznenadila Blatterova ostavka

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker izjavio je u srijedu da ga nije iznenadila ostavka čelnika FIFA-e Seppa Blattera, koji je bio pod velikim pritiskom zbog korupcijskog skandala u FIFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije me iznenadila ostavka Blattera, a što se tiče korupcije, ona postoji u svim zemljama svijeta, pa je ima i u FIFA-i”, rekao je Šuker i dodao kako se nada da će novi izbori za predsjednika FIFA-e biti što prije.

Švicarska policija je prošle srijede na zahtjev američkih vlasti privela niz visokih dužnosnika FIFA-e u hotelu u Zurichu zbog sumnji u umiješanost u korupciju, mito i pranje novca u iznosu većem od 100 milijuna dolara. Nakon tog otkrića čelnici UEFA-e, europskih nogometnih saveza i mnogi ugledni nogometni dužnosnici pozvali su Blattera da podnese ostavku.

“Ima puno nezadovoljnih, što se i pokazalo na glasovanju proteklog petka, kada je 73 glasa dobio Blatterov protukandidat. Nadam se da će FIFA opet biti na ponos nogometu”, dodao je Šuker koji je bio nazočan na potpisivanju sponzorskog ugovora sa INA-om, koja je ponovno preuzela ulogu generalnog sponzora HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.