Davor Šuker oduševljen igrom Vatrenih u Trnavi, a komentirao i Rakitića: ‘Mislim da će on opet igrati važnu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, komentirao je rapsodiju Vatrenih u Trnavi protiv Slovačke te uvjerljivu pobjedu od 4:0. Hrvatska već duže vrijeme nije izgledala tako dobro kao jučer na prekrasnom stadionu u Slovačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da SP u Rusiji ostaje ono najvažnije, ovo je ipak grupna faza kvalifikacija, ali bilo je prekrasno gledati Vatrene – premda je bilo dosta promašaja u prvih 45 minuta, no i to je sastavni dio igre. Mi moramo skupljati bodove, sutra nam i Azerbajdžan donosi tri boda, a bit će zahtjevan suparnik,” rekao je predsjednik HNS-a te prvi strijelac hrvatske reprezentacije svih vremena.

Davor Šuker kao napadač itekako zna prepoznati pravu klasu u napadu, razumljivo je stoga njegovo zadovoljstvo zbog ”eksplozije” Brune Petkovića u Trnavi.

“Posebno mi je drago zbog Petkovića – znam što centarforu znači postići pogodak – jer Dalić u njemu može dobiti centarfora koji na svakoj utakmici može zabiti pogodak ili dva. Zabijali su i veznjaci, kao i Lovren nakon dugo vremena, što mu mnogo znači, a žao mi je Vide i njegove propuštene prilike. Dolaze mladi, prije svih Vlašić i Brekalo nakon mukotrpnog rada kroz mlade reprezentacije. HNS i navijači mogu biti mirni, imamo budućnost, čak i za svjetske smotre 2022. i 2026. godine.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju Šuker se osvrnuo na Ivana Rakitića i činjenicu da je ponovno otkazao nastup u hrvatskom dresu

Neka poslije utakmice izbornik i igrač sjednu i porazgovaraju. Svi su dobrodošli u reprezentaciju i trebamo svakog igrača, uz pridržavanje pravila koje izbornik postavi. Iznenadio me njegov nedolazak, ali i to je nogomet, no mislim da će Rakitić opet igrati važnu ulogu u hrvatskoj reprezentaciji i navijačima donijeti još mnogo radosti,” zaključio je Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.