Dinamo u neugodnoj atmosferi navijačkih prepucavanja čak s 5-0 svladao Osijek

Nogometaši zagrebačkog Dinama pobijedili su u utakmici 13. kola Prve hrvatske nogometne lige Osijek čak s 5-0 (1-0). Ova utakmica bila je doslovce sportska igra mačke i miša, Dinamo je u svemu bio bolji od Osijeka, no ono što je ovu utakmicu stavilo pod medijsku pozornost su navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotke za Dinamo nakon finih akcija postizali su redom Čop, Taravel, Soudani, pa opet Soudani i na kraju Fernandez.

Na utakmicu je stiglo pet stotina Dinamovih navijača koji su protiv aktualnog vodstva kluba, bili su smješteni na sjevernoj tribini, sve kako bi izrazilinprosvjed zbog napada na njihove članove prije dva dana. Na zapadnoj tribini bili su navijači koji podržavaju aktualno vdstvo kluba. Tijekom utakmice svjedočili smo verbalnom prepucavanju ovih skupina… K tome, na i oko stadiona bilo je primjetno broojno i policijsko i redarsko osiguranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.