Dinamova super važna utakmica: Krznar s najjačim sastavom traži pobjedu protiv Omonije

Zagreb, 18.03.2021 - Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: Dinamo - Tottenham. Na slici Mislav Oršic slavi drugi postignuti zgoditak. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Nogometaši Dinama sutra će od 20 sati igrati utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, protivnik će plavima, koji su vrlo loše krenuli u prvenstvu, biti neugodna ciparska Omonija. Dinamu je glavni cilj osigurati europsku jesen, a kad bi se to moglo kroz Ligu prvaka i minimalnu zaradu od 22.5 milijuna eura tko sretniji od njih. Dinamo, naravno, živi od europskih uspjeha, točnije od europskog novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to je jedan od razloga zašto će trener Damir Krznar krenuti na Omoniju sa svim što Modri u ovom trenutku imaju. Najbolji sastav tražit će pobjedu protiv ciparske momčadi.

”Na vratima će biti Dominik Livaković, obranu će popuniti Ristovski, Lauritsen,

U formaciji 4-1-4-1 u vezi će zaigrati defenzivno Kristijan Jakić, ispred njega ordinirat će Majer, Ivanušec, Ademi i Oršić, dok će u špici igrati Bruno Petković. Neki su možda pomislili da će nakon kiksa Livakovića protiv Slaven Belupa i dobrih obrana Danijela Zagorca protiv Valura Krznar razmišljati da od prve minute krene sa Zagorcem, ali ta opcija uopće nije razmatrana. Livaković je najbolji hrvatski vratar, reprezentativna “jedinica”, donio je toliko radosti Dinamu svojim fantastičnim obranama, tako da bi zaista bio, pa možemo to kazati, smiješan potez da ga se zbog jednog kiksa posjedne na klupu, bez obzira na to što je Zagorac zaista odličan vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je još Krznar imao malu dvojbu hoće li na poziciju lijevog beka gurnuti Moubandjea ili Štefulja, ali i tu je sve jasno, Moubandje je u prednosti. Modri će u ovu utakmicu igrati sa samo jednim klasičnim desnim bekom, Stefanom Ristovskim.

Naime, Stojanović završava svoj transfer u Empoli, dok Sadegh Moharrami još nije dovoljno spreman. Oči će svakako biti uprte u Brunu Petkovića. Napadač Vatrenih do startu sezone još nije postigao niti jedan pogodak, je li vrijeme za Petkovića? Ili možda novi europski show Mislava Oršića? Za sada na ljestvici europskih strijelaca vodi Arijan Ademi s dva pogotka Valuru…”, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.