Donna Vekić: ‘Negativna sam na koronavirus i nalazim se u samoizolaciji’

Foto: Hrvatski Premier Tenis

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, koja je nastupila na turniru Adria Tour u Zadru i odigrala meč sa srpskom igračicom Olgom Danilović, objavila je kako nije zaražena koronavirusom nakon obavljenog testa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pozdrav svima! Samo vas želim obavijestiti da sam testirana na koronavirus i negativna sam. Napravit ću još jedan test u petak. Sukladno preporukama medicinske struke, nalazim se u samoizolaciji. Želim svima koji su zaraženi brzi oporavak, napisala je na društvenima mrežama.

Finalni dvoboj otkazan nakon što se saznalo da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Dimitrov je u Zadru odigrao samo jedan meč, u subotu je izgubio od Borne Ćorića za svega 33 minuta, i potom je odustao od daljnjih nastupa jer se loše osjećao.
Đoković nije bio među tenisačima koji su obavili testove u Zadru, već se testiranju podvrgnuo u Beogradu, a u utorak je objavljeno kako je i on, poput Dimitrova i Ćorića, pozitivan na COVID-19, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.