Filipovićev liječnik: Način na koji je trenirao nakon povratka u ring teško je opisiv

Foto: Facebook

U 43. godini života, Cro Cop je osvojio novi veliki naslov i najavio kraj karijere. Godinama je liječnik Stjepko Bućan taj koji ‘popravlja i održava’ tijelo Mirka Filipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Način na koji je trenirao nakon povratka u ring teško je opisiv, rekao bih da je to bilo čisto gladijatorstvo. Godinama ga poznajem, uvijek je bio nevjerojatni radnik i profesionalac, ali sve je to otišlo na jednu teško pojmljivu razinu. Posebno jer Mirko ima 42 godine”, opisuje za Sportske novosti.

“Da nešto odmah razjasnimo, kod većine sportaša govorili bismo o tijelu koje bi se moglo ‘raspasti’, no Filipović je nešto drugo, njegove tjelesne mogućnosti usprkos godina i svih ozljeda i dalje su fantastične. Rekao bih da je on s godinama postao mudar kada je briga o tijelu u pitanju i da savršeno balansira sa svim tim vježbama. Na žalost, problem je što je za povratak u vrhunsku formu morao otići na gladijatorsku razinu treninga, što mu je donijelo problem s koljenom, a pitanje je što može biti sljedeće… Mirko je i dalje sposoban ostati na ovoj razini, ali to donosi i brojne upitnike sa sobom, a odgovore, u konačnici, mora donijeti samo on”, otkrio je liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.