Kako Fiorentina misli zadržati kontinuitet dobrih rezultata ako su odlučili prodati najbolje igrače poput Nikole Kalinića?

Foto: fah

Nikola Kalinić i dalje trese mreže u Fiorentini, još uvijek nema novosti glede njegovog eventualnog odlaska u Kinu. Sam Kalinić odbio je ponudu svjestan što bi ona mogla značiti kad je njegov reprezentativni status u pitanju, no, Kinezi ne odustaju, dok potpredsjednik Fiorentine Giancarlo Antognoni najavljuje da bi ovog ljeta klub mogao napustiti hrvatski napadač. U međuvremenu javio se u Milan te navodno ozbiljno ”zagrizao” za hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani su očito spremni prodati Kalinića iako najavljuju ambiciozan projekt kojim žele zadržati vrlo dobre rezultate koje je Fiorentina, zahvaljujući između ostaloga i Hrvatima Kaliniću te Milanu Badelju, postigla posljednjih godina.

“Hoće li Kalinić otići ovog ljeta? Fiorentina želi izgraditi momčad koja će održavati rezultate koji su ostvareni posljednjih godina. Dakle, normalno je da ćemo morati napraviti neke žrtve. Kalinić je sigurno sjajan napadač, ali nije samo Milan zainteresiran za njega”, rekao je Antognoni. Nejasno je na koji način čelnici Fiorentine žele zadržati rezultatski kontinuitet ako su odlučili prodati najbolje igrače. Kad je potpredsjednik Fiorentine naglasio kako ”Milan nije jedini klub koji je zainteresiran za Kalinića” sasvim je sigurno mislio na Kineze. Naimem, Kinezi najbolje plaćaju.

Podsjetimo, sjajni hrvatski napadač Nikola Kalinić ove je sezone  zabio 15 golova u Serie A, što nije malo ako znamo da su Talijani majstori obrambene igre, odnosno, ako znamo da talijanske momčadi primaju vrlo malo golova. Primjerice jedna Barcelona, predvođena najboljim nogometašem svijeta Lionelom Messijem, nije uspjela zabiti Juventusu niti jedan gol u dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.