(FOTO) Pogledajte kako se Vatreni pripremaju za Gibraltar i Italiju!

Varaždin će u nedjelju nakon 11 godina ugostiti utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije, a redovi pred blagajnama na stadionu svjedoče kako se sjeverna regija uistinu zaželjela Vatrenih. Protivnik je Gibraltar, momčad koja ni u kojem smislu ne bi trebala predstavljati problem za izabranike Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Vatreni pripremaju za trening-utakmicu protiv Gibraltara pogledajte u našoj foto-galeriji!

Ulaznice za prijateljski ogled Hrvatske i Gibraltara mogu se od 1. lipnja kupiti na stadionu Varteks svakoga dana od 10 do 18 sati. Jedna osoba uz pokazivanje identifikacijskog dokumenta može kupiti do pet ulaznica. Cijena ulaznica za tribinu Zapad iznosi 50 kuna, a za tribinu Istok 30 kuna. Tribina Jug neće se puštati u prodaju jer je rezervirana za škole nogometa Varaždinske županije.

Hrvatski nogometni savez će s partnerima na dan utakmice od 10 sati organizirati fan – zonu za sve navijače iza južne tribine, pa nas u nedjelju uistinu očekuje prava nogometna fešta u Baroknom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.