(FOTO, VIDEO) Tudorov Udinese pobjedom nad SPAL-om napravili veliki korak ka ostanku u prvoj talijanskoj ligi

Foto: fah

Nogometaši Udinesea, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, napravili su veliki korak ka ostanku u prvoj talijanskoj ligi 3-2 (3-0) domaćom pobjedom protiv SPAL-a u susretu pretposljednjeg, 37. kola Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je poveo sa 3-0 u prvom poluvremenu golovima Samira (5) i Okake (31, 35), a gosti iz Ferrare su u nastavku zaprijetili preokretom preko Petagne (53) i Valotija (59), no više od toga nisu uspjeli.

Udinese sada ima 40 bodova, pet više od 18. Empolija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese bi mogao i teoretski osigurati ostanak ukoliko Genoa, koja je na 36 bodova, kasnije u subotu izgubi na svom terenu od Cagliarija ili ako Empoli u nedjelju ne svlada Torino.

SPAL, kod kojega je Lorenco Šimić ostao na klupi, drži 11. mjesto sa 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.