Schumacher se počeo buditi iz kome!

Foto: fah

Više od tri mjeseca prošlo je od nesreće koju je Michael Schumacher doživio na skijanju i napokon su iz Grenoblea stigle sjajne vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Michael pokazuje znakove da je svjestan svega oko sebe te se polako budi. Napravio je pomake. Njegovi najbliži i liječnički tim u bolnici uz Michaela su od početka njegove teške borbe. Svi vjerujemo u napredak, a sada smo posebno optimistični – rekla je glasnogovornica obitelji Sabine Kehm i dodala:

– Hvala vam što se toliko brinete za njega, ali molimo vas za razumijevanje. Ne želimo otkrivati detalje liječenja kako bi zaštitili Michaelovu privatnost i privatnost obitelji. Također, želimo omogućiti liječnicima da rade svoj posao u miru.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 je od 29. prosinca prošle godine bio u komi i do danas nije bilo puno razloga za optimizam. Ako se i oporavi, put da bude onaj “stari” bit će iznimno dugačak i težak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.