Hajduk uveličao proslavu Slavije u Pragu

Nogometaši Hajduka uveličali su večeras u Pragu prijateljskom utakmicom protiv Slavije proslavu 50.godišnjice osnutka navijačke skupine jednog od najpopularnijih čeških klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićani su uzvratili Slaviji koja je prije tri godine bila posebni gost na Poljudu u utakmici prilikom proslave 100-godišnjice postojanja Hajduka. Prijateljski dvoboj u Pragu nije okončan jer je utakmica prekinuta u 75. minuti kada su pripadnici obje navijače skupine, Torcide i Odbor Pratela, utrčali na teren i zajedno slavili na centru igrališta. Do tog trenutka Slavija je vodila s 2-0.

Momčad Igora Tudora iskoristila je vrijeme prije utakmice za šetnju Pragom. Posjetili su i legendarnu pivnicu “U Fleku”, gdje im je klupski kroničar Jurica Gizdić održao predavanje o povijesti Hajduka i o samom osnivanju kluba u toj pivnici od strane splitskih studenata davne 1911. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.