Hrgović najavio sljedeću borbu i odgovorio Babiću: Čovjek od sebe radi klauna

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović najavio je sljedeću borbu u svojoj profesionalnoj karijeri na konferenciji za medije, ali odmah i odgovorio na prozivke drugog hrvatskog teškaša Alena Babića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović (12-0) će se boriti protiv crnogorskog boksača Marka Radonjića (22-0) 10. rujna u Klagenfurtu za IBF internacionalnu teškašku titulu u “Borbi divova”.

– Sretan sam što sam napokon ponovno u ringu, ova godina nije baš bila bajna. Puno se toga događalo, na što ja i moj tim nismo mogli utjecati. Prvotni plan je bio da se borim ove godine četiri puta, ali tek sada imam prvu borbu. Sretan sam što sam ponovno u akciji. Spreman sam, osjećam se odlično, ovo je bio najduži kamp u povijesti sporta za jednu borbu. Cijelo vrijeme sam žestoko trenirao i jedva čekam borbu, rekao je Hrgović te dodao o nekoliko riječi o protivniku:

– On je kontra-gard, ima amaterskog iskustva, spremao sam se kao i uvijek, kao da se spremam za titulu. Ako se želi nadboksavati i za to sam spreman, vidjet ćemo za tjedan dana, ali na sve sam spreman, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić, koji je poznat po osebujnim izjavama i netrpeljivosti prema Hrgoviću, prije nekoliko dana objavio je na Instagramu video u kojem izaziva Hrgovića.

– Ja nikad nisam odgovarao na te njegove prozivke. Za mene je on jednostavno smiješan u svakom smislu, meni je ispod časti spuštati se na taj nivo kao čovjek i kao sportaš. Sramota što čovjek od sebe radi klauna, u boksu je 15 godina, nikad nije napravio značajan rezultat. U kvalifikacijama za Olimpijske igre izgubio je nokautom u prvoj rundi, možda je bolje da se krene spremati za Pariz, do tada neće imati 15 borbi, možda osvjetli obraz Hrvatske, ali prvo treba proći kvalifikacije. Ne želim se spuštati na klošarski nivo i njegove prozivke, mi imamo drugi put i svjetsku priču, zaključio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.