Hrgović potvrdio kako će biti zamjena za boksački meč stoljeća: Evo što to znači

Foto: fah

Najbolji hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović (17-0, 14 KO) potvrdio je kako se sprema za biti pričuva za borbu Tysona Furyja (34-0-1, 24 KO) i Oleksandra Usyka (21-0, 14 KO) za apsolutnog prvaka teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je poslije treninga opširno komentirao trenutačnu fazu svoje karijere. Bliži se 18. svibnja pa hrvatski boksač ulazi u sve intenzivnije pripreme.

Moguće otkazivanje zbog ozljede Ukrajinca ili Britanca značilo bi da će Hrvat biti dijelom najvećeg boksačkog okršaja posljednja dva desetljeća, ali i ispunio san te se borio za naslov prvaka svijeta.

> Hrgović ponovno odbačen: Hearn nakon Joshuinog trijumfa objavio što ga zanima

“Spreman sam, to stoji u mom ugovoru. Ako netko odustane, ja ću biti apsolutno spreman. Trenutno spariram s raznim boksačima koji su kontraši”, rekao je Hrgović u intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako se više „nada“ Furyjevom ponovnom otkazu jer se Usyk uglavnom bori u kontragardu pa Hrgovićev tim želi biti spreman za taj scenariji jer je on izgledniji, prenosi Gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.