Hrvatske rukometašice sa Slovenijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Foto: fah

Hrvatske rukometašice igrat će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2017. godine sa Slovenkama, odučio je ždrijeb u Goeteborgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica baraža bit će između 9. i 11. lipnja u Hrvatskoj, a uzvrat 13. ili 15. lipnja u Sloveniji. I hrvatske i slovenske rukometašice ispale su već u natjecanju po skupinama na Europskom prvenstvu u Švedskoj, u koje se u nedjelju u finalu sastaju Norveška i Nizozemska.

U ostalim utakmicama kvalifikacija sastaju se Crna gora – Bjelorusija, Italija – Srbija, Rusija – Poljska, Mađarska – Slovačka, Rumunjska – Austrija, Ukrajina – Španjolska, Češka – Turska i Makedonija – Švedska.

Svjetsko prvenstvo će se održati u Njemačkoj od 1. do 17. prosinca, a domaćini su Hamburg, Magdeburg, Leipzig, Oldenburg, Trier i Bietigheim-Bissingen. Na SP-u su se uvrstili Nizozemska, Danska i Francuska, svjetski prvak Norveška, domaćin Njemačka te Angola, Kamerun i Tunis iz Afrike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.