Hrvatski reprezentativci Olić i Eduardo strijelci, solidan nastup Lovrena u pobjedi Liverpoola

Hrvatski reprezentativci (sadašnji i bivši) bili su aktivni tijekom jučerašnjeg dana, a neki od njih su se uspjeli upisati i na listu strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvoligaš HSV ispao je već u 1. kolu Njemačkog kupa od četvrtoligaša Carl Zeiss Jena nakon produžetka (2:3), a pogodak za klub iz Hamburga postigao je hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

Olić je izjednačio na 1:1 u 48. minuti, a nakon što je utakmica u regularnom dijelu završila 2:2, u 106. minuti produžetka klub iz Jene došao je do velike pobjede.

Uz HSV, posrnuo je još jedan prvoligaš i to Ingolstad, koji je ispao od četvrtoligaša Unterhachinga (1:2), a prolaz su osigurali velikani Bayern i Borussia Dortmund. Bayern je s 3:1 slavio kod niželigaša Nottingena, uz pogotke Artura Vidala, Marija Götzea i Roberta Lewandowskog, dok je Borrusia s 2:0 prošla gostovanje kod trećeligaša Chemnitzera zgodicima Pierre-Emerick Aubameyanga i Henrika Mkhitaryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva postigao je gol u remiju svog Šahtara kod Vorskle (2:2) u 4. kolu Ukrajinske lige.

Eduardo je pogodio 65. minuti za vodstvo od 2:1, samo pet minuta nakon što je ušao u igru. Za Šahtar je cijelu utakmicu odigrao i kapetan Darijo Srna.

U derbiju kola Dinamo Kijev je slavio kod Dnipra s 2:1. Domagoj Vida je odigrao cijelu utakmicu za Dinamo, a Nikola Kalinić je ušao u igru u 78. minuti za domaćine. Nakon četiri kola vodi Dinamo s maksimalnih 12 bodova, a Šahtar je drugi s 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa prvog kola engleske Premier lige Liverpool je u gostima pobijedio Stoke City s minimalnih 1:0 zahvaljući fantastičnom pogotku Philippea Coutinha u 86. minuti vrlo dosadne utakmice.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, pruživši dobru partiju, iako treba reći kako Stoke nije stvorio baš puno šansi pred vratima Mignoleta, tako da obrana Liverpoola i nije imala previše posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.