Ivan Rakitić najavio El Clasico i očekuje spektakl: ‘Posebne utakmice o kojima ću pričati djeci!’

Foto: fah

Ove nedjelje na stadionu prvaka Španjolske, Nou Campu, odigrat će se veliki derbi španjolskog i europskog nogometa, Barcelona – Real. Kako smo već pisali bit će to prvi El Clasico nakon 11 godina da neće biti Lionela Messija i Cristiana Ronalda.  O kakvom se derbiju radi dovoljno je reći da će navijači i ljubitelji nogometa diljem svijet gledati susret Barce i Reala po 239.put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na činjenicu da neće biti Messija i Ronalda mnogi s pravom očekuju spektakl. Jedan od njih je i veznjak Barce, Ivan Rakitić, koji ove sezone igra u velikoj formi. Rakitić se prisjetio nekih svojih najdražih derbija s Realom te je u razgovoru za La Ligu najavio El Clasico.

”To je najveća utakmica sezone. Znamo da je svaka utakmica bitna, ali ova je posebna, bitno drugačija. Svatko od nas se trudi ne razmišljati previše o tome koliko je to velik događaj i pokušavamo samo uživati u njemu. Svjesni smo da će tih 90 minuta gledati cijeli svijet i da moramo biti maksimalno koncentrirani ako želimo pobijediti”, kazao je Rakitić, koji nije uspio izabrati samo jedan najdraži El Clasico već se odlučio za dva.

”Poseban trenutak koji pamtim je pobjeda 4:0 kada smo dominirali na Santiago Bernabeuu. Uživali smo u toj utakmici, ali draga mi je i utakmica koju smo pobijedili 3:2 pogotkom Messija u kojoj sam i ja bio strijelac. To su posebne utakmice o kojima ću pričati djeci”, poručio je na kraju hrvatski nogometni reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, na čelu ljestvice španjolske lige nalazi se Barcelona s 18 bodova, dok Real drži tek sedmo mjesto sa četiri boda manje. Iako je Barca naizgled u velikoj prednosti u slučaju pobjede Reala kraljevi bi došli na tek bod zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.