Ivo Karlović izbacio Đokovića

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale teniskog turnira u Dohi senzacionalnom pobjedom nad prvim igračem svijeta, Srbinom Novakom Đokovićem. Hrvatski tenisač je pobijedio svojim uobičajenim rezultatom, nakon tri seta (6-7, 7-6, 6-4) i tako ostvario jednu od najvećih pobjeda u karijeri. Osim toga, Karlović je, uz Federera i Nadala, jedini od aktivnih tenisača koji ima pozitivan omjer pobjeda protiv Đokovića (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda hrvatskog tenisača ne može se opravdati samo njegovim as servisima. Iako ih je imao 21, treba istaknuti da Đoković nije imao niti jednu break loptu, a Karlović njih četiri. Đoković je u jednom trenutku drugog seta čak bacio reket u napadu bijesa. Karlović je 84 posto poena osvojio na prvom servisu, a postotak uspješnosti prvog servisa bio mu je 74 posto, kao i Đokoviću.

Dakle, prema svim statistikama je Karlović bio bolji, a to se odrazilo i na rezultat!

U polufinalu ga čeka Španjolac David Ferrer s kojim ima omjer 1:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu Dohe je i Ivan Dodig koji večeras igra protiv Andreasa Seppija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.