Izjave nakon utakmice Belgija – Panama: ‘Neki su očekivali da ćemo primiti sedam golova, tako da je ovo dobar posao’

Foto: fah

Izjave nakon utakmice 1. kola skupine G na Svjetskom nogometnom prvenstvu Belgija – Panama (3-0):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski izbornik Roberto Martinez:

“Uvijek je poseban događaj ostvariti prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu. Panama je, kao što smo i očekivali, igrala vrlo organizirano, ali mi smo bili strpljivi. U drugom poluvremenu je kvaliteta došla do izražaja”.

Panamski izbornik Hernan Dario Gomez:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada izgubite sa 3-0 onda ishod ne može biti pozitivan, ali izbjegli smo i teži poraz. Neki su očekivali da ćemo primiti sedam golova, tako da smatram kako smo napravili dobar posao”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.