Jeličić sebe opisao kao ‘autentičnog’ i rekao da živi za uspjehe hrvatskih natjecatelja

Foto: fah

Joško Jeličić bio je gost talk-showa Tako dobro, koji na Radio Nacionalu vodi Ljudevit Grgurić-Grga. Jeličić se osvrnuo i na posao sportskog analitičara koji je obavljao na HRT-u za vrijeme Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako se uspjesi hrvatskih sportaša moraju vrednovati i da bismo svi morali osjećati tu istu emociju u tim trenucima. Sebe osobno je opisao kao “autentičnog” i rekao da živi za uspjehe hrvatskih natjecatelja.

“Nemam rukavica i bit ću iskren. Znam koliko vrijedim u ovom poslu i znam što znači u ovom poslu biti takav. Ali mi smo tržište kakvo jesmo i ja to nikada ne mogu materijalizirati. Ne radim to zbog materijalnog, nego imam nematerijalno dobro, a to je povratna informacija od ljudi”, rekao je.

“Takav sam. Uzmi me ili ostavi. Ja nemam problema s onima koji me uzmu ili ostave. Ali da me stigmatiziraš ili definiraš kao da sam šovinist, rasist ili nešto, to neću dozvoliti. Ja mogu biti sve, ali to nemam. Niti odgajam svoju djecu tako, niti sam ja takav. Najmanji problem je nekog hračnut jer imaš tipkovnicu ispred sebe, ali ja mirno spavam. Volim svakog čovjeka, volim ljude”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.