Junak velike Dinamove pobjede: ‘Ponosan sam, pokazali smo koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi’

Foto: Snimka zaslona

Mlada momčad zagrebačkog Dinama i dalje briljira na europskoj sceni. Naime, Modra U-23 momčad u polufinalu jakog Premier League International Cupa u gostima je pobijedila Southampton 3-1! U finalu, nakon sjajnog polufinala, plave čeka Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su na krilima trostrukog asistenta Antonija Marina stigli do finala, pogotke za Modre su postigli Šipoš, Gjira i Čuić. Spomenimo kako datum finalne utakmice još uvijek nije poznat.

Nakon utakmice trostruki asistent Antonio Marin je rekao:

”Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Dinama bila je izuzetno dobro motivirana, tvrdi to i junak velike pobjede.

”Bili smo strašno motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi Premier League International Cupa, ali sada smo dokazali kako smo bolja momčad od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary’s stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama. Moje tri asistencije? Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije.”

O finalu s Bayernom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru, ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja”, zaključio je Antonio Marin, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.