Kapetan košarkaške reprezentacije poručio Hezonji: ‘Nikoga s puškom nećemo tjerati da igra za Hrvatsku, naša je snaga u zajedništvu’

Foto: fah

Prije nekoliko dana Mario Hezonja svojom izjavom kojom je najavio propuštanje Europskog prvenstva šokirao je hrvatsku sportsku, posebno košarkašku, javnost. Reagirao je čak i Aleksandar Petrović, koji je tek kratko rekao da će s Hezonjom razgovarati kad se ovaj ohladi. Dakle, za nekoliko mjeseci, Eurobasket na rasporedu je koncem ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reagirao je i kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Roko Ukić koji je poručio da su glavni igrači nacionalne momčadi nezadovoljni odlukom Hezonje, koji se, kako je rekao, želi posvetiti klupskoj karijeri. Hezonji, nažalost, ne ide najbolje u Orlandu.

“Čuo sam se s Bojanom, Šarićem i Simonom i svi imamo isto mišljenje. Snaga reprezentacije, mislim tu na lanjsko ljeto, bila je u tome da su svi željeli igrati, nitko tu nije postavljao bilo kakve uvjete i nitko nije tražio ništa. Svi su gledali samo što će najbolje od sebe dati reprezentaciji i u tome leži tajna našeg lanjskog rezultata. To je bila naša najveća snaga; ne individualna igračka snaga, nego baš to zajedništvo i spremnost na odricanje. Svatko ima pravo na svoju odluku, svatko ima pravo doći ili ne doći, u reprezentaciju nitko nikoga neće puškom tjerati”, rekao je Roko Ukić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.