Kapetan Modrić: ‘Teška utakmica i fizički i psihički’

Foto: snimka zaslona

– Bila je teška utakmica i fizički i psihički, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poveli smo iz sretnog gola 1:0. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak, istaknuo je.

Dodao je i da se nakon vodstva Španjolske 3:1 produbio inat u njima.

– Znali smo da možemo igrati s njima, i trebao nam je taj jedan gol 3:2 koji nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu, rekao je i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dali smo sve, istrošli smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestitati, rekao je.

Na pitanje hoće li Hrvatsku voditi do Katra, Modrić je rekao da se prvo treba dobro odmoriti i razmisliti o svemu, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.