Kapetan Osijeka: ‘Rezultat je mogao otići i na drugu stranu’

škorić osijek
Foto: fah

Nogometaši Osijeka nisu uspjeli osvojiti bod na gostovanju na Maksimiru i Dinamo se sada odvojio na vrhu s tri boda više. Derbi je odlučio Mislav Oršić pogotkom nakon pogreške Igora Silve, no i Osijek je imao svoje prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost, izgubili smo, ali izuzev tih prvih slabijih 20-ak minuta i lošijeg ulaska u utakmicu, mislim da smo se kasnije dignuli i odigrali dobro. Rezultat je mogao otići i na drugu stranu, ali ipak nije. Žao nam je zbog toga, ali smo pokazali da možemo parirati Dinamu. Ima još puno teških izazova do kraja, bit će tu još svega idemo iz kola u kolo. Naravno da nas poraz ne veseli, ali treba reći kako smo dobro reagirali nakon primljenog gola i imali svoje prilike koje nismo iskoristili, rekao je Mile Škorić nakon utakmice za službeniu stranicu kluba.

Istaknuo je hrvatski reprezentativac da je vratar Dinama Dominik Livaković svaki put odlično reagirao na prijetnje Osječana.

Ipak, Škorić zna da je prvenstvo daleko od završenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– I za nas i za njih je još puno izazova u nastavku sezone. Nadam se da ćemo nastaviti igrati u dobrom ritmu. Ponovit ću kako je šteta što smo izgubili, ali ništa nije dramatično. Oni sada imaju tri boda prednosti, ali mi smo ih dostigli kada je ta razlika bila i puno veća, nastojat ćemo to učiniti opet, zaključio je Škorić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.