‘Krenuli smo, vidjeli smo koliko možemo’: Što bi drugo mogao reći Zlatko Kranjčar?

Foto: fah

Trener Dinama Zlatko Kranjčar nakon debakla u Lyonu na startu Lige prvaka nije bio previše nezadovoljan, naime, svjestan je Dinamov stručnjak da je ovo Dinamo s limitom, mlada i još neorganizirana momčad, neuigrana momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poraz od 3:0 ne može donijeti neko zadovoljstvo. Ne bih se složio da smo blijedo ušli u utakmicu, imali smo i mi svoje šanse. Jeftino smo poklonili Lyonu prva dva gola i ne možemo biti zadovoljni. Međutim, to je nogomet, mi smo krenuli, vidjeli smo koliko možemo.  Ovo će promijeniti određene stvari u motivaciji i već u sljedećoj utakmici protiv Juventusa kod kuće možemo napraviti nešto više. To je Liga prvaka. Normalno da smo očekivali više, ali idemo dalje. Sutra je novi dan”. rekao je trener Dinama neposredno poslije utakmice.

Kranjčar se ipak hvata za slamku, iako Dinamo nije bio previše uvjerljiv. “Da smo mi iskoristili jednu od šansi tko zna što bi bilo. Možda bi nam se otvorila neka situacija”, poručio je Kranjčar. U jednom dijelu trener Dinama ima pravo, primjerice, modri su u dva navrata pogodili gredu, a primili su jeftine golove, što je odraz činjenice da modri nemaju u ovom trenutku kapacitet za borbu protiv protivnika kakav je Lyon, doduše ni Lyon nije što je prije nekoliko godina bio kada je na Maksimiru slavio 7:1.

Kranjčar se nakon gorke europske pilule okrenuo domaćem prvenstvu i derbiju protiv Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo četiri dana do Rijeke, vremena za oporaviti se. Ovo je pakleni mjesec, sad je došao poraz, ali oporavit ćemo se i spremiti za Rijeku, pa ide kup, pa Juventus, Lokomotiva, Hajduk… Težak raspored, ali možemo dobro” , zaključio je strateg hrvatskog prvaka.

Dinamo, podsjetimo, nakon poraza od Osijeka na Maksimiru zaostaje za Rijekom, koja predvodi vrh HNL-a, Osijek se također priključio borbi za vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.