Lovren pokazao emocije: ‘Na boljem si mjestu, Emiliano. Počivao u miru’

Foto: Fah

Službeno je potvrđeno, tijelo izvučeno iz olupine zrakoplova koji je nestao 21. siječnja iznad kanala La Manche na letu iz Nantesa u Cardiff je Emiliano Sala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Molio sam se svaki dan jer nada umire zadnja. Užasno je ovo za prihvatiti. Želim izraziti sućut obitelji, ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Svi smo uz vas! Na boljem si mjestu, Emiliano. Počivao u miru”, objavio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tragedija potresla je osim obitelji i prijatelja argentinskog nogometaša i čitav nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.