Mandžo želi postati najbolji strijelac Bundeslige, Olić i Perišić love LP

Bundesliga danas od 15 sati zaključava sezonu utakmicama posljednjeg 34. kola, a iako se novi prvak zna, ostalo je još nekoliko nepoznanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern, osim osvojenog naslova, želi imati i najboljeg strijelca, a na korak do prestižne titule je Mario Mandžukić. Hrvatski napadač Bayerna na vrhu je izjednačen s 18 golova s Borussijinim Robertom Lewandowskim, a na putu do najboljeg strijelca lige, puno toga ovisit će o Pepu Guardioli. Katalonski trener ove polusezone nije bio sklon gurati Mandžukića od prve minute, a naš reprezentativac nada se da bi mogao dobiti tu priliku na Allianz Areni protiv Herthe.

Postane li najbolji strijelac, Mandžukić bi se pridružio elitnom društvu Alena Bokšića i Josipa Skoblara kao jedinim Hrvatima, koji su bili najbolji strijelci u Ligama petice.

Još dva Hrvata danas će imati dodatni motiv – Ivan Perišić i Ivica Olić hvataju posljednji vlak za Ligu prvaka, a da se to ostvari Wolfsburg bi morao dobiti Borussiju M., a Bayer Leverkusen ne bi smio pobijediti Werder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Milan Badelj i Ivo Iličević na pragu su ispadanja iz lige s HSV-om, koji je 16., a osim pobjede nad Mainzom trebat će im se poklopiti rezultati drugih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.