Metličić: ‘Lino je uvijek iz nas i naših svađa izvlačio najbolje, on je za mene najveći trener’

metličić
Foto: snimka zaslona

Pero Metličić uoči finala rukometnog Eura između Španjolske i Hrvatske govorio je o Lini Červaru, koji je u 69. godini Hrvatsku doveo u finale i borbu za zlato, ali smo nažalost bez njega ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svega je bilo između nas, ali jedno je sigurno – on je iz nas i naših svađa izvlačio najbolje. Kad vidite njegove reakcije na klupi, pokušavao je izvući uvijek sve najbolje. U njegovoj karijeri je to uvijek palilo, teško je nekad slijediti njegov karakter, ali vidite da je on uspio”, rekao je Metličić.

“Jednom je u intervjuu rekao – ja imam 20 igrača, što mislite da je lako postići da svi prate moju filozofiju, svatko je druga stranka? Kada sam to vidio, rekao sam sebi da neću nikad biti trener. Sjetio sam se što bismo mi između sebe komentirali, uvijek se pitamo zašto ovaj nije igrao, zašto jest onaj, ma nije to lako, ne daj bože nikome”, poručio je.

“Ostaje najveći trener za mene. Vodio me kao balavca u Ateni, vodili smo milijun sukoba, ali Lino je najveći”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.