Modrić ponovno u centru pozornosti: ‘Od ovacija do ovacija, to je njegov život’

Foto: fah

Luka Modrić odigrao je od prve do 63. minute za Real na gostovanju kod Las Palmasa u utakmici 3. kola španjolske La Lige. Susret je završio 1:1 nakon gola Alberta Moleira iz 5. minute i poravnanja Reala preko Viniciusa iz 69. s bijele točke. Imao je 41/47 u točnim predajama lopte, tri od pet točnih centaršuteva i dvije od tri točno predane duge lopte. Kreirao je jednu veliku priliku i imao četiri ključna dodavanja. Marca ponovno piše o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od ovacija do ovacija, to je život Luke Modrića. Vjerojatno ih je jedva doživio na stadionu Gran Canaria jer je napustio teren dok je njegova momčad gubila i igrala loše, a on je bio daleko od svojih najboljih izvedbi”, piše Marca.

“Ugušio ga je način na koji je domaćin igrao, čak je i pogrešno dodao neke lopte, kakve nije uspio proslijediti vjerojatno tek nekoliko puta u svojoj karijeri. Ali u ovom trenutku njegova života to nije važno. Igra li Modrić, ovacije su zajamčene. I to je jedino pošteno”, dodaje se.

O njemu piše i AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je izgubljen u prvom poluvremenu zbog taktičke konfuzije u kojoj se momčad našla. Bio mu je to prvi start sezone. U drugom poluvremenu je pokušao povući napad Reala, ali nije uspio povezati napadački trojac”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.