Mundo Deportivo: Naslovnice su rezervirane za druge i o njemu se rijetko priča, ali Rakitić radi u tišini

Foto: Twitter

Nakon što je Barcelona pobijedila Alaves, katalonski Mundo Deportivo kao jednog od najbitnijih igrača izdvaja Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošlog ljeta njegova budućnost u Barceloni bila je pod upitnikom i vjerovalo se kako bi ga prodali da je stigla dobra ponuda. Vjerovalo se da će ga zamijeniti Paulinho i Andre Gomes”, piše Mundo Deportivo.

“Kada je trener Ernesto Valverde stigao na klupu Barcelone, prvo što je napravio bio je razgovor s Rakitićem. Nakon toga je hrvatski nogometaš postao jedan od njegovih najbitnijih igrača. Dovoljno govori što je uz vratara Ter Stegena i Messija jedini igrač koji je odigrao sve utakmice u Primeri”, dodaje se.

Navode kako se Rakitićeva uloga ne cijeni dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naslovnice su rezervirane za druge i o njemu se rijetko priča, ali Rakitić radi u tišini i tako je postao jedan od glavnih arhitekta sjajne Barcelonine sezone”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.