Nakon derbija i velikog boda Zrinjskog u Sarajevu Slišković iskreno: ‘U jednom trenutku si igrubljen, pa se vraćaš’

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali nogometaši Zrinjskog remijem na Grbavici u velikom derbiju protiv izravnog konkurenta za naslov prvaka Bosne i Hercegovine Željezničara stigli su na korak do novog naslova prvaka. Izjednačujući pogodak za goste iz Mostara zabio je u 90. minuti Haris Handžić, koji je tim pogotkom šokirao navijače domaćeg kluba, koji su već vidjeli svoju momčad na vrhu ljestvice. Tri kola prije kraja prvenstva Zrinjski ima 63 boda dok Željezničar ima tri boda manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon derbija treneri su izašli pred novinare.

Prvi je na red došao Admir Adžem, trener momčadi sa Grbavice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgleda da smo se i mi i oni pretplatili na ovakve mečeve. Na našu žalost opet nam ne odgovara rezultat. Znali smo da će oni igrati otvoreno, ali nas je, nažalost, drugi gol nas je zaledio…”

Trener Zrinjskog Blaž Slišković s puno je emocija doživio derbi u Sarajevu:

“Zamalo me srce prekinulo, eto takav je meč bio. U jednom trenutku si izgubljen, pa se vraćaš, a onda opet isto. Mogli smo možda i pobijediti, ali sam zadovoljan bodom. Srce je bilo na granici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila u granicama fair-playa, igrali smo otvoreno i mi i oni… Došli smo igrati otvoreno kao što sam i najavio i zato smo došli do boda. Možemo biti prezadovoljni jer je razlika ostala ista. Ali daleko od toga da je sve završeno, tako ćemo se i postaviti… Zahvalio bih se i na fer i korektnom navijanju, bilo je nekih iskrica, ali to je zbog važnosti utakmice’‘, zaključio je Slišković.

Euforija u redovima Zrinjskog je posve razumljivo velika.

Nakon utakmice je uslijedila proslava u svlačionici mostarskog kluba, trener i igrači su zapjevali: ‘Hej Zrinjski tko nam brani da bude sve k’o lani…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.