Nakon odlaska Marijana Pušnika tko će preuzeti Hajduk i što očekivati od upropaštene sezone?

Foto: fah

Nakon odlaska kontroverznog Slovenca Marijana Pušnika s mjesta trenera bilih traži se novi trener. Hajduk, nažalost, nije baš u najboljoj situaciji, ispadanje iz Kupa od gradskog rivala zapravo je znak za još jednu sezonu Hajduka bez trofeja. Do naslova će Splićani teško doći pored Rijeke i Dinama, a i Europa, odnosno Europska liga, bi im mogla izmaknuti. Osijek opasno prijeti i jedan je u ovom trenutku stabilan prvoligaški klub, za razliku od Hajduka koji tek pokušava dovesti u red stvari u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Hajduk traži nasljednika, spominju se brojna imena, između ostalih postoji mogućnost da se na Poljud vrati Talijan Edoardo Reja, koji je već vodio Hajduk i koji je spreman “pomoći” uz određenu naknadu, dakako. Ni ljubav nije kao što je nekoć bila, sve je manje besplatna. I dok Marijan Pušnik u odlasku najavljuje kako će i dalje ostati najvjerniji navijač Hajduka glavni kandidat za klupu trofejnog hrvatskog kluba je 39-godišnji Marco Silva.

Radi se o Portugalcu koji svakako nije Jose Mourinho, ali koji je ranije vodio i neke velike klubove. Primjerice Sporting iz Lisabona, s kojim je osvojio kup i bio treći te grčki Olympiacos.  Pitanje samo da li bi Silva pristao doći u klub koji je  već na pola sezone ispao iz igre za trofeje? Koliko on može promijeniti situaciju u trenutku dok velika kriza trese Hajduk i dok se prvi prvak Hrvatske traži?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.