Mediji u Hrvatskoj objavili laži o hrvatskom treneru u Poljskoj: ‘Nitko nije bježao, ni Jozak ni itko drugi’

Foto: fah

Romeo Jozak nakon teškog poraza od Lecha na klupi varšavske Legije doživio je još veći šok. Naime, navijači su došli pred autobus s momčadi, tražili da igrači izađu van i krenuli im “čitati bukvicu”, a onda su poletjele i šake, pali su udarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavile su se informacije da je Jozak pobjegao u strahu od batina, no, Sportske novosti donse informaciju da to nije istina.

” Prvo, moram reći da nitko nije bježao, niti Jozak niti itko od prisutnih ljudi u stožeru. Dakle, nekoliko navijača došlo je u autobus, reklo da mi s tim nemamo veze, da je to između njih i igrača. Onda su igrači izašli van, krenuo je razgovor, a iz tame je došlo još nekoliko navijača. I tu su poletjeli udarci, šamari, udarci u tijelo”, rekao je Jozakov pomoćnik Ivan Kepčija.

“Naravno da nije ugodno kad se nalaziš u takvoj situaciji, ali nitko nije ozlijeđen. Sigurno je da su svi šokirani, da se ovo nije očekivalo, navijači imaju svoj način kako misle probuditi momčad. Činjenica jest da rezultati trenutačno ispod očekivanja, Legia je velik klub u poljskim okvirima. No, nije Jozak niti itko čudotvorac, ništa ne ide preko noći, svi vjerujemo da će biti bolje. I da se ovakve stvari više neće događati”, izvijestio je Kepčija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.