Nastavljaju se medijske spekulacije o odlasku Zinedine Zidanea iz Reala

Foto: Twitter

Kako piše TeleMadrid, legendarni Zinedine Zidane, aktualni trener Reala, već ovog ljeta napustit će Madrid, bez obzira koje mjesto njegov klub na kraju sezone zauzeo u španjolskom prvenstvu, a Kraljevi se bore za naslov prvaka s Atletico Madridom. Naslov prvaka Španjolske jedini je trofej koji Real ove sezone može osvojiti, no Zidane je navodno već donio odluku o odlasku. Slične medijske spekulacije ponavljaju se u španjolskim medijima već mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je 48-godišnji trener umoran fizički i mentalno te je zbog toga odlučio napustiti klub s kojim je kao trener ostvario nevjerojatne uspjehe. Drugi je ovo mandat Zidaneu na klupi Reala, a započeo ga je u ožuku 2019. godine.

Za razliku od prvog mandata (2016-2018) tijekom kojeg je osvojio tri trofeja Lige prvaka, dva UEFA-ina i španjolska Superkupa te FIFA prvenstvo za klubove, ovog je puta osvojio samo jedan trofej, španjolsku titulu. U finišu ove sezone na dva su boda zaostatka za Atletico Madridom te će put do naslova biti jako, jako težak.

Podsjetimo, Zinedine Zidane je Real vodio u 318 utakmica te je u tom razdoblju ostvario učinak od 198 pobjeda i 70 neriješenih rezultata te 50 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.