Nesporazumi hrvatskog trenera Slavena Bilića: Igrač mu odbio poslušnost?

Foto: fah

Poznati hrvatski trener i bivši hrvatski izbornik Vatrenih Slaven Bilić odveo je svoju momčad West Ham na pripreme, među igračima nije bilo “buntovnika” Diafre Sakhoa, koji je i inače nezadovoljan statusom kod hrvatskog trenera te je odbio putovati s momčadi. Naime, Sakho je zabrinut zbog činjenice da hrvatski trener najavljuje dovođenje novog igrača u napadu, zbog toga i želi napustiti klub.  Sakho je ranije tražio od Bilića da ga stavi na transfer listu što je naš trener odbio, nezadovoljan odnosom prema njemu i momčadi ovog nogometaša koji želi otići iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su zainteresirani Sevilla, HSV i Sunderland. Zbog nesporazuma s Bilićem navodno mu je propao transfer u Sunderland. Revoltiran kad je momčad krenula na turneju u Austriju Sakho je odbio putovati i ostao je u Londonu Kako javlja Sky Sports nesporazum između Bilića i Sakha sve je dublji i nerealno je očekivati “pomirenje”, iako trener, naravno, ima glavnu riječ u svlačionici. Nažalost, neki igrači teško shvaćaju takvu činjenicu. Inače, Slaven Bilić s ostalim igračima West Hama ima odličan odnos i dosad nije bilo problema na relaciji trener-igrači.

Podsjetimo, Sakho je u  West Ham stigao iz Metza 2014. godine. U Premiershipu je odigrao 43 utakmice i zabio 15 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.