Nick Kyrgios poslao jasnu poruku ocu Novaka Đokovića: ”Čovječe, nemoj bježati od krivice…”

Foto: fah

Australski tenisač, po mnogima kontroverzni Nick Kyrgios, ponovno je kritizirao neodgovorno ponašanje srpskog tenisača Novaka Đokovića. Kyrgiosa smeta Đokovićevo bježanje od odgovornosti i činjenice da je organizirao korona turnire u vrijeme dok se takvi turniri nigdje na svijetu ne igraju te da je pritom zajedno s ostalim tenisačima neodgovorno tulumario po Beogradu, ne poštujući, naravno, nikakve preporuke. Ti tulumi po Beogradu odvijali su se uoči dolaska u Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australski tenisač je prokomentirao izjavu oca Novaka Đokovića, Srđana, koji je za sve pokušao okriviti bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, iako Dimitrov nikakve veze s organizacijom regionalnih korona derneka nije imao. Podsjetimo, i Đoković i Dimitrov, ali i Borna Ćorić, Viktor Troicki, Goran Ivanišević… pozitivni su na koronavirus.

Srđan Đoković je izjavio da je bugarski tenisač, Grigor Dimitrov, nanio veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji, ali i obitelji Đoković.

”Zašto se sve ovo dogodilo? Zato što je čovjek vjerojatno došao zaražen, tko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mjestu. Mislim, to nije u redu. Dobro, što sada… Nanio je veliku štetu i Hrvatskoj, ali i nama kao obitelji i Srbiji”, kazao je za RTL Srđan Đoković, koji se nerijetko svojim velikosrpskim eskapadama ističe u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovu je objavu reagirao Kyrgios te je na Instagramu poslao poruku:

Foto: Snimka zaslona

”Ne čovječe, nemoj bježati od krivice”, rekao je i bio u pravu australski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.