Nikola Kalinić otkrio zašto je došao u Romu: ‘Čuli smo se svaki dan i on me je nagovorio da dođem’

nikola kalinić
Foto: Twitter

Nikola Kalinić više ne igra za reprezentaciju, ali je jednu novu priliku dobio u Romi. Tamo je govorio o poznanstvu s Edinom Džekom…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Džeko? Trener će odlučiti želi li igrati s jednim ili s dva napadača, to ovisi o njemu. Edin je sjajan napadač i moj prijatelj. Čuli smo se svaki dan i on me je nagovorio da dođem”, pojasnio je.

“Moram priznati da sam jako sretan što sam u Romi. Ipak je to fantastičan klub, a povijest dovoljno govori o tome u kakvoj sam sredini.”, rekao je.

“Za mene je ovo nova avantura u karijeri. Nadam se da će biti uspješna”, rekao je igrač koji je stigao na posudbu, no ima i opciju otkupa ugovora na isteku jednogodišnje posudbe za još devet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu baš previše pričati o svom ugovoru, znam samo da sam stigao posljednjeg dana prijelaznog roka i jako sam sretan zbog toga. Posljednje dvije godine baš i nisam igrao zbog ozljeda. Želio bih igrati više i poraditi na kontinuitetu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.