Nogometaši Osijeka družili se s navijačima; Bjelica: Očekujem uspješnu sezonu

Foto: snimka zaslona

Nogometni klub Osijek najavio je novu sezonu velikim druženjem s navijačima sinoć na Trgu Vatroslava Lisinskog, uz predstavljanje momčadi i dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezonu 2022./2023. obilježit će pripreme za oproštaj od Gradskog vrta, ali i novi lov na trofeje i poneku važnu europsku utakmicu. Podrška navijača bit će im važna, a na zagrijavanju za novu sezonu na osječkoj Tvrđi s trenerom Nenadom Bjelicom razgovarala je Marina Gantar za HRT.

– Pripremamo se već četvrti tjedan, još je ostao jedan tjedan priprema, dobro smo prošli pripreme. Momčad se nije previše mijenjala, zadržali smo osnovu ekipe od prošle godine, bazu od prošle godine, tako da su to uglavnom poznata lica, sa dva-tri nova igrača i sa dva-tri igrača koji su se vratili sa posudbi, tako da očekujemo jednu uspješnu sezonu, rekao je Bjelica te dao komentar na nove dresove.

– Što se tiče dresova, vidjeli smo kako su lijepi ovi bijelo-plavi i mislim da će naši navijači biti oduševljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.