Određen sastav hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija za novu sezonu

Foto: fah

Nakon jedne od najuspješnijih sezona za hrvatsko skijanje, određen je sastav reprezentacija za sezonu 2024./2025.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni u sastavu reprezentacija je osam natjecateljica i natjecatelja. Žensku A reprezentaciju činit će Leona Popović i Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip Zubčić, Istok Rodeš Samuel Kolega, a mušku B reprezentaciju Tvrtko Ljutić Ziggy Vrdoljak, dok je Hrvoje Ljutić član C reprezentacije.

Reprezentativci, da bi iskoristili hladno vrijeme i dobre snježne uvjete koji su trenutno na skijalištima, nalaze se već na pripremama u talijanskom Livignu.

Raspravljalo se i o planovima rada i ciljevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osnovni ciljevi su nastaviti davati što bolju logističku i trenersku potporu prvenstveno natjecateljima koji nastupaju u Svjetskom kupu kako bi im se omogućio daljnji napredak prema samom svjetskom vrhu, kao naš krajnji cilj, ali i ulaganje u razvoj mladih natjecatelja, što je višegodišnja politika i vizija Hrvatskog skijaškog saveza. U nadolazećoj sezoni ciljevi su nastavak osvajanja postolja na utrkama Svjetskog kupa te osvajanje jedne medalje na FIS Svjetskom prvenstvu u Saalbachu 2025. S obzirom na odlične rezultate u prošloj sezoni te odličan rad i radnu atmosferu u ekipama, u sastavu reprezentacija neće biti promjena već će postojeće ekipe nastaviti u istom sastavu dalje prema ostvarenju novih vrhunskih rezultata, objavio je HSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.