Osijek pobijedio Lokomotivu golom u 88. minuti

U prvoj utakmici 29. kola Prve HNL Osijek je kao gost na stadionu u Maksimiru svladao Lokomotivu sa 2-1 (1-1).
Strijelci: 0-1 Šorša (8), 1-1 Pjaca (35-11m), 1-2 Barišić (88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 200 gledatelja sudio je Vučkov iz Rijeke.

Drugom uzastopnom pobjedom protiv zagrebačkih klubova, u nedjelju je svladao Dinamo sa 3-2, osječki je sastav pobjegao s dna ljestvice, sada je osmi sa 22 boda, četiri više od devetog Slavena Belupa, a šest od posljednjeg Hrvatskog dragovoljca, dok je Lokomotiva ostala peta sa 43 boda, jednim manje od četvrtog Splita.

Vodi Dinamo sa 65 bodova, druga je Rijeka sa 57, a treći Hajduk sa 55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski dragovoljac – Slaven Belupo (15 sati)
Zadar – Dinamo (19 sati)
Nedjelja:
Split – Istra 1961 (15 sati)
Rijeka – Hajduk (19 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.