Otto Barić: ‘Nenad Bjelica me oduševio, a bome su me oduševili i igrači’

Foto: fah

Otto Barić oduševljen je igrom Dinama u Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Nenad Bjelica me oduševio, a bome su me oduševili i igrači. Nenad samo radi, nema kod njega puno priče i pametovanja. Taj malo priča i zasad sve sjajno radi. Najgore je kad trener poleti, a Bjelica je čvrsto na zemlji. Momčad mu izgleda odlično”, kaže on.

“Dinamo je iskoristio probleme u kojima su se našli Fenerbahče i Anderlecht. Iskoristio je to na sjajan način. Obje su utakmice bile sjajne, od samog početka, pa sve do kraja”, dodaje u razgovoru za 24 sata.

O pojedincima nije govorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo je momčad koja nema velikih zvijezda, ali na terenu izgledaju sjajno. Tu su, jedan za drugoga, odlično posloženi. Odrađen je sjajan prijelazni rok i doveden je trener koji je znao posložiti tu momčad na pravi način. Mislim da je Dinamo u sjajnoj poziciji i vjerujem kako neće biti nikakvih problema u nastavku Europske lige. Zasad se pokazao kao najbolja momčad u skupini i vjerujem da će u idućim utakmicama samo potvrditi prolazak dalje”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.