Perez otkrio što se dogodilo s Mbappeom: Zbog toga nije došao u Real?

Foto: fah

Predsjednik Reala Florentino Perez u emisiji Chiringuito otkrio je kako je u zadnji tren propao već dogovoreni prelazak Kyliana Mbappea u momčad prvaka Španjolske i Europe. Naime, Mbappe je odabrao produljenje ugovora sa PSG-om uz ogromnu plaću i faraonske ovlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

: “Mbappeov san je bio igrati za Real i to mi je više puta rekao. Očajnički je htio doći kod nas još u kolovozu prošle godine. Nakon toga mi je stalno ponavljao kako želi igrati samo za Real. I onda, prije 15 dana, sve se najednom promijenilo. Mislim da je to zbog nezamislivog političkog pritiska pod kojim je bio Mbappe. Predsjednik Francuske i gradonačelnik Pariza počeli su ga opsjedati i tupiti mu da ne smije otići iz Pariza i Francuske. Ja ne mogu niti zamisliti da kod nas španjolski kralj tako nešto radi s primjerice igračem Betisa. Osim političkog presinga, svoje je učinio i financijski, koji je došao iz Katara. PSG je Mbappeu ponudio nevjerojatne uvjete. Kako u pogledu plaće, tako i toga što je potpisom novog ugovora s tim klubom praktički postao njegov sportski direktor. To je nespojivo s igračevim ovlastima i poslom”, smatra Perez.

“Nogomet je kolektivni sport i nitko ne može biti ispred ostalih niti će u Realu to biti. Svaka čast Mbappeu, ali on je valjda umislio da je pjevačka ili glumačka zvijezda, a svi oko njega u ovom klubu prateći bend ili statisti. Međutim, ovo je Real Madrid. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio što traži od nas i rekao sam sebi: Ovo nije onaj moj Mbappe…”, dodao je.

“Ovaj Mbappe kojeg gledamo i slušamo u zadnje vrijeme nije onaj isti kojeg sam znao ranije. Ovoga kakav je sada i želim da ostane u PSG-u. Ja želim onog kakav je bio ranije i koji je ostao u mojim snovima”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.