Prelazak Matea Kovačića iz Intera u Real jedan od najvećih transfera u povijesti hrvatskog nogometa?

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport objavio je u nedjelju senzacionalnu vijest, naravno, govorimo o navodnom prelasku hrvatskog nogometnog reprezentativca, 21-godišnjeg Matea Kovačića, iz Intera u Real Madrid u kojem već igra, i to odlično, najboljih hrvatski nogometaš, također bivši igrač Dinama, Luka Modrić. Kažemo navodno jer zasad službene potvrde o prelasku Kovačića iz Italije u Španjolsku nema.  Kako pišu talijanski mediji ovo je jedan od najvećih transfera hrvatskih nogometaša u povijesti s obzirom da vrijedi oko 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne igre Luke Modrića najbolja preporuka

Očito su sjajne igre Luke Modrića bile odlična preporuka gazdama Reala da se odluče angažirati Matea Kovačića koji zapravo igra na sličnom mjestu u momčadi na kojem igra i Luka, tek možda malo ofenzivnije, dakle, bliže golu.

Talijani, prema pisanju tamošnjih medija, navodno traže 30 do 35 milijuna eura odštete, Kraljevski klub spreman je, prema prvim informacijama, pristati na taj iznos i priključiti Luki Modriću u veznoj liniji Reala 21- godišnjeg Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo kako se donedavno ime Matea Kovačića povezivala s engleskim nogometnim divom Liverpoolom, koji je već duže vrijeme zainteresiran za usluge 21-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, međutim, problem je novac. Naime, odšteta od 25 milijuna koju su Redsi navodno bili spremni ponuditi, nije u potpunosti zadovoljila apetite milanskog Intera, u kojem igra Marcelo Brozović, još jedan vezni nogometaš Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.