Presretni Šuker: Španjolski igrači i navijači bili su uplašeni od hrvatske premoći

Nakon velike pobjede protiv europskog prvaka, Španjolske, predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je utakmicu gledao s tribina u Bordeauxu, bio je pun riječi hvale za Vatrene i cijelu reprezentaciju. Prije 18 godina baš je Šuker na francuskim stadionima proslavio hrvatski nogomet. Zabio je Rumunjskoj u osmini finala SP-a pogodak iz jedanaesterca.  Također u Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo da smo na Europskom prvenstvu. Svaki faul, svaka trošnja… Sve se vrati na kraju. Dečki su danas odradili svoje i nemojmo zaboraviti da smo pobijedili jednu Španjolsku. Svi pojedinci su se zalagali, živjeli smo svi za jednog i zaista je bilo prekrasno gledati ovu utakmicu, biti na tribini i biti dio ove generacije. Vidjeli ste da su španjolski i navijači i igrači u jednom trenu bili uplašeni od hrvatske premoći” rekao je Davor Šuker za HRT, nakon čega je odgovorio na pitanje novinara je li bilo sumnje oko početne postave Vatrenih.

“Nije postojala sumnja. Izbornik je taj koji odlučuje i daje majice igračima. Mislim da je sve pogođeno. Za vrijeme utakmice smo bili kompaktni. Imali smo dosta lopte u nogama i pokazali smo dobru igru. Želim naglasiti da je ovo odličan rezultat, neka drugi pričaju o nama.”

Ipak, i nakon velike pobjede predsjednik HNS-a spušta loptu na zemlju te smatra da treba ići utakmicu po utakmicu, iako bi Hrvatska u osmini finala trebala dobiti lakšeg protivnika na Euru nema protivnika koje se smije podcijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.